top of page

OVER ONS

Oor Hoorcentrum

Wij zijn Hennis en Lise. Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende hoorcentra weten we dat een goed gehoor essentieel is om optimaal van het leven te genieten. Daar willen wij bij Oor Hoorcentrum u optimaal in bijstaan. Om de kwaliteit te garanderen, werken we steeds met A-merken en hun nieuwste technologieën. Omwille van het brede aanbod van hoortoestellen hebben we de mogelijkheid om uw gehooroplossing volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Daarnaast garanderen we u persoonlijke begeleiding door de verschillende fases in uw gehoorverbetering, van eerste kennismakingsgesprek tot service na aankoop. Met ons twee zijn we een vast team, waardoor we steeds kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening kunnen garanderen.

Hennis Le Roux
Over Oor Hoorcentrum
Lise Goris
Over Hoorcentrum

Hennis

Hennis studeerde in 2014 af als audioloog aan de Universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika. In 2016 verhuisde hij naar België om ook hier zijn geliefde beroep te kunnen uitvoeren. Zijn grootste sterkte als audioloog is dat hij verder kan kijken dan enkel het gehoorprobleem. Hij kijkt naar uw persoonlijke levensstijl en zoekt uit welke gehooroplossing u het beste kan helpen in de situaties die écht belangrijk zijn voor u.

Hoorcentrum bij Haacht

Lise

Lise behaalde in 2016 haar Master Audiologie aan de KULeuven. Na een zeer geslaagde en leerrijke audiologische stage in Zuid-Afrika overtuigde ze Hennis om haar mee terug volgen en België een Zuid-Afrikaanse audioloog rijker te maken. Lise is ervan overtuigd dat een goed gehoor vitaal is voor onze fysieke en mentale gezondheid en dat we door de combinatie van kwalitatieve gehoorondersteunende technologie én persoonlijke service kunnen zorgen voor een sterke verbetering in levenskwaliteit.

Oordopjes op maat
Hoorcentrum
Hoorcentrum bij Tildonk

Wat kan u verwachten?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we op drie verschillende locaties in de regio Kampenhout-Haacht-Tildonk-Laakdal. Bij Oor Hoorcentrum wordt tijdens elke afspraak uitgebreid de tijd genomen om naar u te luisteren. Dit kunnen we garanderen door enkel op afspraak te werken. 

 

U kan steeds op elk van onze locaties terecht. 

KAMPENHOUT

Curendis (voordien Pijnpunt)

Haachtsesteenweg 607, 1910 Kampenhout

TILDONK

Huisartsen Het Zwaantje

Kruineikestraat 4, 3150 Tildonk

HAACHT

Optiek Charlunettes

Werchtersesteenweg 14, 3150 Haacht

LAAKDAL

Vandecruys Optiek

Meir 18/Bus 4, 2430

Laakdal

HERSELT

Optiek Peetermans

Wolfsdonksesteenweg 2, 2230 Herselt

HUISBEZOEKEN

In uw comfortabele zetel

Supplement huisbezoek

Voor patiënten die moeilijk tot bij ons kunnen komen, behoort een huisbezoek ook tot de mogelijkheden.  

 

Ook WZC’s die op zoek zijn naar een vaste audioloog kunnen ons altijd contacteren. We starten graag een samenwerking op. 

bottom of page